Svetovanje

Pri svojem delu izhajam iz prepričanja, da lahko človeku pomagaš samo tako, da ga obravnavaš kot celoto.

Zame je človek telesno, umsko in duhovno bitje.

To so tri enakovredne komponente, ki so med seboj povezane. Svojega telesa se zaveda vsak od nas. Prav tako je vsak posameznik, če je le malo pozoren, v stiku s svojim zavestnim razmišljanjem. Na tretjo, duhovno komponento pa prevečkrat pozabljamo.

Individualno svetovanje

do 60 min 65€

Zakonsko in partnersko svetovanje

do 90 min 100€

Družinsko svetovanje

do 90 min 100€

Povezanost telesa in uma predstavljajo naša čustva, povezanost telesa in duha našo energijo oziroma naše gorivo za delovanje, povezanost uma in duha pa najpomembnejšo komponento za zdravje človeka našo podzavest. To je nezavedno čutenjsko področje, s katerim pa človek praviloma ni v stiku, ga pa vodi in usmerja. Razum in zavestna kontrola sta na tem mestu povsem nemočna. Prav zato se ob stiku s podzavestjo, ko pride v zavest človeku zdi, da je srečal samega sebe, da se ne pozna, ne  razume kaj se dogaja in da nima odgovorov.

Prav zaradi tega vsakega človeka, ki se želi spoznati,  vprašam »Kaj pa ti čutiš?«.

Kako deluje svetovanje?

V prvem koraku svetovanje ustvarja varno okolje v katerem človek lahko začuti svoje zavestne čustvene reakcije, ki pa se jih je tekom življenja naučil skrivati pred seboj oziroma lahko izraža svoje čustvene reakcije in se nauči z njimi upravljati.

Cilj je, da nezavedno in zavedno postaneta eno. Človek na ta način v polnosti začuti samega sebe. Ko je v stiku s samim seboj in razume ter odkrije vzroke za svoje počutje in modele delovanja v življenju, je hkrati tudi pripravljen odpraviti težka in boleča čutenja. Ko so vzroki odpravljeni, je človek pripravljen v svoje življenje uvesti nove vzorce mišljenja in čustvovanja.

V naslednjem koraku vodi človeka do stika z njegovo podzavestjo. Razjasni mu kaj se dogaja in zakaj se mu dogajajo boleče stvari v življenju. Zakaj  živi v strahu, od kod izvirajo njegove čustvene bolečine in kako delujejo težki čutenjski modeli, ki s seboj nosijo občutek bolečine in trpljenja.

Željen končni rezultat je, da se posameznik počuti vedno bolj srečen, varen, zadovoljen in izpolnjen. Dobro počutje v svoji koži mu zagotavlja dobro fizično kondicijo in zdravje ter odsotnost bolezni, za katere vemo, da so v večini psihosomatskega izvora. Boleča in ranjena psiha je namreč vedno temelj takih in drugačnih  telesnih obolenj.

Kontakt

Kliknite na sliko za ogled Google zemljevida. Vir: Google Zemljevidi

Vrbnje, Radovljica

+386 (0) 40 415 201

V primeru, da se ne oglasimo, vas pokličemo nazaj.

Vrbnje 54, 4240 Radovljica

Kliknite na sliko za ogled Google zemljevida

Ljubljana – Medvode

+386 (0) 40 415 201

V primeru, da se ne oglasimo, vas pokličemo nazaj.

Zbiljska cesta 8, 1215 Medvode

(brezplačno parkirišče pred okrepčevalnico Stan, vhod v pritličju)

Kliknite na sliko za ogled Google zemljevida